Du er her

Jensen, Bugge og Høirup i foyeren.

Jensen & Bugge + Høirup i foyeren.

Mette Kathrine Jensen Stærk, Kristian Bugge og Morten Alfred Høirup dyrker den danske traditionelle folkemusik og de historier, den fortæller om samvær, nærhed, dans og livets gang i øvrigt.

Få har som dem besøgt så mange af de små øer og andre egne af Danmark, hvor folkemusikken stadig overleveres fra generation til generation.
Det har gjort dem til specialister i mange af de forskellige musikalske dialekter, der findes indenfor den danske folkemusik.

Alle tre har modtaget adskillige Danish Music Award-priser for deres nytolkninger af den traditionelle musik, og de har turneret over det meste af verden i utallige konstellationer.

I sommeren 2015 udgav de deres første trio-cd med titlen “Slid din tid”!

Søndag, 1. oktober 2017, kl. 14.30.
Foyeren, Jysk Musikteater, fri entre.

Arr. JMTS

Koncerten er en del af en række kulturelle tema-events på de 6 store kulturinstitutioner i Silkeborg Kommune, under overskriften FACE.
Museum Silkeborg, Museum Jorn, KunstCentret Silkeborg Bad, Silkeborg Bibliotekerne, Aqua og Jysk Musikteater.

FACE er en række tema-events om ansigtets kommunikation og forbindelse med identitet.
Projektet udfoldes løbende i 2017 og består af spændende og internationale tema- og kunstudstillinger, foredrag, forestillinger, events og workshops på kulturinstitutionerne.
FACE er arrangeret af: Museum SilkeborgMuseum Jorn, SilkeborgSilkeborg BibliotekerneJysk MusikteaterAQUA Akvarium & Dyrepark og Kunstcentret Silkeborg Bad.
FACE støttes af Silkeborg Kommune, Jyske Bank, Knud Højgaards Fond og Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad

.

Spilletider

Fri entre.

Søndag - 01.10.2017
14:30