Du er her

Gunhild Carling & Randers Kam.ork.

Gunhild Carling,- nu med strygere.

Koncert med Gunhild Carling & Randers Kammerorkester.

Den svenske multikunstner Gunhild Carling indtager i den grad scenen, når hun sammen med Randers Kammerorkester kaster sig ud i en overrumplende og virtuos cocktail af show, dans, step og musikalitet på det allerhøjeste niveau.

Gunhild Carling begyndte som helt lille karrieren i en stor musikalsk familie og markerer sig i dag som en af Sveriges mest populære kunstnere, når det gælder underholdning med musikken i centrum. Hun mestrer trompet, basun, sækkepibe, blokfløjte, klaver, harpe, violin, cello og trommer.

Foruden at spille med eget orkester og være solist med en lang række andre orkestre, er Gunhild Carling en formidable komponist og arrangør. Hun har igennem de sidste år kreeret en lang række smukke melodier, og arrangeret dem for strygerorkester.

Efter nogle succes koncerter i Sverige er det lykkedes at lave en aftale om koncert i Danmark, hvor Randers Kammerorkester har taget udfordringen op og medvirker sammen med Gunhild Carling i denne enestående koncert, som for første gang præsenteres i Danmark.

Randers Kammerorkester står for en lang række flotte og spændende koncerter primært indenfor den klassiske musik, men holder sig ikke tilbage for at prøve kræfter med andre spændende musikalske projekter.

Billetter kr. 250/kr. 220.
Onsdag 30.januar 2019 kl. 19.30
Nummererede siddepladser, Jysk Musikteater.

Arr.: JazzSilkeborg - et samarbejde mellem Silkeborg Jazzklub, Frokostjazzen Silkeborg & Riverboat.
 

Spilletider

Onsdag - 30.01.2019
19:30
Prisgr. 1:
250,-
Prisgr. 2:
220,-
3